ویزای کانادا

ویزای مولتی کانادا

کانادا به عنوان دومین کشور بزرگ جهان شناخته شده که سالیانه افراد با اهداف متفاوت وارد این کشور می شوند.

اگر شما نیز در زمره این افراد می باشید در وهله اول ملزوم به مشخص کردن موضع خود برای اخذ ویزای کانادا می باشید.

از انواع ویزاهایی که برای مهاجران صادر می شوند:

  • ویزای توریستی
  • ویزای شغلی
  • ویزای سرمایه گذاری
  • ویزای تحصیلی 

متداول ترین نوع ویزایی که به طور معمول برای صدور ویزای کانادا تقاضا می شود، نوع توریستی اش می باشد که در زیر به شرح آن خواهیم پرداخت.

ویزای کانادا اعتباری 10 ساله دارد ولی با توجه به اعتبار 5 ساله گذرنامه های ایرانی این ویزا با توجه به اعتبار پاسپورتتان صادر می گردد، بدین معنی که اگر گذرنامه شما تنها 2 سال اعتبار داشته باشد ویزای کانادا نیز برای شما 2 ساله صادر می گردد.
پس با توجه به اعتبار 5 ساله پاسپورت ایران می گوییم ، ویزای کانادا اعتبار ۵ ساله دارد و به شما فرصت اقامت شش ماهه را در هر بار ورود می دهد. با توجه به شرایط خاص و مورد نیاز هر فرد این ویزا را می توان در انواع

  •  سینگل
  •  مولتی
  •  سوپر ویزا

اخذ نمود. در حالت سینگل تنها  یک بار حق ورود به کشور کانادا را دارید که می تواند از یک روز تا شش ماه به طول بیانجامد.
در نوع مولتی شما مجاز به ورود به خاک این سرزمین بیش از یک بار هستید، اما نکته حائز اهمیت این است که هر ورود نباید بیش از شش ماه به طول بیانجامد.
در ویزای نوع سوپر مدت اقامتتان از شش ماه به دو سال تغییر خواهد کرد .
اما دانستن این اطلاعات برای اخذ ویزای کانادا مکفی نیست.
برای اخذ ویزای تضمینی کانادا شما نیاز به مشاورین و کارشناسان مجرب در این زمینه دارید چرا که مسیر اخذ ویزای کانادا برای ایرانیان مسیر تقریبا ناهموار است و شما نیازمند متخصصانی هستید که به شما مشاوره دقیق و کاملی ارائه دهند و با همراهی تان مسیر پیش رو را برایتان هموارتر و سریع تر نمایند.

حال اگر قصد سفر به کانادا را دارید چه به جهت توریستی یا دیدار اقوام و آشنایان، تحصیل یا تحقیق و غیره، فرقی نمی کند، کاری که باید انجام دهید یکسان است. جمع آوری یکسری مدارک، ترجمه آنها و ارائه آن به ما هست. ما مدارک را با دقت بررسی کرده و اگر احتیاج به مدارک بیشتر بود شما را در جریان قرار می دهیم.

فرم های لازمه را تکمیل کرده و وجوه لازم را پرداخت می نماییم، پس از این مراحل نامه انگشت نگاری دریافت می گردد و به شما تحویل می دهیم. شما یک ماه فرصت دارید که برای انگشت نگاری به کشورهای که دفاتر VFS  بیومتریک دارند، مانند ترکیه، امارات، ارمنستان تا کشورهای دیگر مراجعه نمایید.

کانادا در حال حاضر احتیاج به تعیین وقت سفارت ندارد و انگشت نگاری را در هر روز و هر زمان که در این یک ماه فرصت دارید می توانید انجام دهید. توجه نمایید که ویزای کانادا مصاحبه ندارد.

پس از طی این مراحل بررسی پرونده شما توسط افسران صورت می گیرد، که ممکن است در این زمان هم احتیاج به مدارک بیشتر باشد که درصورت درخواست ما به شما اعلام می کنیم و باید منتظر جواب آن قرار بگیریم که ممکن است از یک روز تا چند ماه به طول بیانجامد.

در صورت منفی بودن جواب، نامه رد ویزا که دلایل آن ذکر شده به شما تحویل داده می شود. در صورت مثبت بودن جواب، گذرنامه از شما دریافت شده و جهت الصاق ویزا به سفارت کانادا ارسال می شود.

به مرحله فرستادن گذرنامه به سفارت و برگشت آن "پیکاپ" گفته می شود.

ویزای توریستی کانادا

ویزای توریستی کانادا یا (Visitor Visa) همانگونه که از نام آن مشخص است با اهدافی توریستی صادر می‌شود. نکته جالب در خصوص این ویزا این است که در حال حاضر این ویزا به شکل ویزای مولتی کانادا (Canada Multiple Visa) که در ایران با نام‌هایی همچون ویزای ۵ ساله کانادا نیز معروف شده، صادر می‌شوند.

در واقع بنابر اعلام وب سایت سفارت کانادا به افسران مهاجرت این کشور توصیه شده‌است که ویزای توریستی کانادا را تا جای ممکن به شکل ویزای مولتی صادر کنند.

دارندگان ویزای مولتی کانادا قادر خواهند بود تا زمان اعتبار ویزای خود (اعتبار ویزای مولتی کانادا تا زمان اعتبار پاسپورت است) در هر زمان و بدون محدودیت وارد خاک کانادا شوند و هر بار تا مدت ۶ ماه در این کشور اقامت داشته باشند.

بعد از گذشت ۶ ماه کافی است یک بار ولو به مدت ۶ ساعت از کانادا خارج شوند و مجددا به این کشور بازگردند تا اقامت آنها در کانادا برای ۶ ماه دیگر بلامانع باشد.


 
 

مدارک لازم برای دریافت ویزای توریستی کانادا

مدارک شناسایی

  • اصل پاسپورت متقاضی با حداقل شش ماه اعتبار به انضمام کلیه پاسپورت های قدیمی که در آن ها ویزا درج شده است.
  • یک قطعه عکس جدید 4.5*3.5 رنگی با زمینه سفید
  • ترجمه شناسنامه
  • ترجمه سند ازدواج در صورت همسفر بودن با همسر (در صورت همراهی فرزندان حتما گواهی اشتغال به تحصیلی آن ها ترجمه شود.)
  • تکمیل فرم اطلاعات فردی و فرم اطلاعات خانوادگی برای هر یک از متقاضیان به صورت جداگانه

مدارک مالی

  • نامه تمکن بانک به زبان انگلیسی و ممهور به مهر امور بین الملل بانک به همراه گردش چهار ماهه حساب که نشان دهنده میزان درآمد ماهیانه متقاضی باشد. در صورتی که گواهی سپرده بلندمدت، گواهی خرید سهام یا اوراق بهادار، سند اتومبیل و اجاره نامه دارید نیز ارائه دهید (مدت اعتبار نامه تمکن مالی و ریز پرینت ۴ ماه آخر یک ماه است.)

مدارک اسناد ملکی

  • در صورت نداشتن دعوت نامه، ارائه رزرو هتل و شرح برنامه سفر به همراه رزرو بلیط رفت و برگشت کانادا الزامی است.
  • ترجمه رضایت نامه محضری برای همراهی فرزندانی که بدون یکی از والدین قصد مسافرت دارند. رضایت نامه باید از سوی کسی باشد که آن ها را همراهی نمی کند.

مدارک شغلی

  • کارمندان: گواهی اشتغال به کار به زبان انگلیسی روی سربرگ شرکت (با ذکر تاریخ شروع به کار، عنوان شغلی و درآمد سالیانه، نام مدیر یا سوپروایزر و مدت زمان موافقت شده با مرخصی)، ترجمه فیش حقوقی دو ماه آخر، ترجمه لیست بیمه دو ماه آخر و ترجمه حکم کارگزینی.
  • کارفرمایان: ترجمه “آگهی تاسیس”، “آگهی تغییرات” و “آگهی تصمیمات” شرکت در روزنامه رسمی، ترجمه لیست بیمه و فیش حقوقی دو ماه آخر کارمندان، ترجمه آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده، نامه تمکن بانک شرکت و ریز پرینت ۴ ماه آخر به لاتین.
 
 
error: Content is protected !!