ویزای ژاپن

ژاپن یکی از کشور های جنوب شرقی آسیا است که دارای فرهنگ و تمدنی غنی است و همچنین دارای جاذبه های دیدنی همچون باغ ها و پرستش گاه ها و... است که هر گردشگری را برای سفر به آنجا ترغیب می کند.

ویزای ژاپن جهت سفر به این کشور پیشرفته الزامی است. در صورتیکه به قصد گردشگری و دیدن طبیعت زیبا، معماری منحصربفرد و خاص، بناهای بی نظیر و قدیمی به ژاپن می خواهید سفر کنید باید برای اخذ ویزای توریستی ژاپن اقدام کنید.

مدت اعتبار ویزای توریستی ژاپن سه ماه می باشد که برای سه ماه دیگر قابل تمدید است. مدت زمان لازم برای صدور ویزای ژاپن 5 روز کاری می باشد.

انواع ویزای ژاپن

ویزای ژاپن به دو گروه کلی کوتاه مدت و بلند مدت تقسیم می‌شوند. ویزاهای کوتاه مدت بسته به هدف سفر به پنج گروه تقسیم می‌شوند؛

  • ویزای تجاری
  • ویزای توریستی
  • ویزای دیدار از دوستان
  • ویزای دیدار از اقوام
  • ویزای شرکت در کنفرانس و رقابت‌های ورزشی

نکات ویزای توریستی ژاپن:

  • سفارت ژاپن مدارک درخواست ویزا را از طریق پست نمی‌پذیرد و مسئولیتی در قبال مفقود شدن مدارک ندارد. تمام مدارک درخواست ویزای خود را باید به صورت اصل، در روز و ساعت تعیین شده به متصدی امور ویزا تحویل دهید.

  • سفارت ژاپن مدراک درخواست ویزا را به صورت فکس یا ایمیل نمی‌پذیرد. لازم است خود فرد یا نماینده وی، مدارک درخواست ویزا را به طور مستقیم به سفارت تحویل دهد.

  • درخواست پذیرش بخش کنسولی سفارت ژاپن برای درخواست ویزا: روزهای یک‌شنبه الی پنج‌شنبه، از ساعت ۸:۳۰ الی ۱۰:۳۰.

 
 

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای توریستی ژاپن

برای دریافت ویزای توریستی لازم است مدارکی را آماده و به سفارت تحویل دهید.

این مدارک عبارتند از:

  • اصل گذرنامه با حداقل 7 ماه اعتبار  ( درصورت امکان گذرنامه های قدیمی هم ارایه شود)

  • یک نسخه فرم تقاضای ویزا

  • یک قطعه عکس 4.5*4.5 رنگی، زمینه سفید و کاملا از رو به رو، مطابق با اطلاعیه سفارت.

  • ترجمه رسمی شناسنامه مسافر با تاییدیه دادگستری

  • برنامه سفر (به همراه رزرو هتل)

  • شناسنامه متقاضی ویزا ( به همراه ترجمه انگلیسی با تاییدیه دادگستری )

  • پرینت گردش حساب سه ماه اخیر و زمان صدور گواهی حساب بانکی یک روز قبل از ارائه مدارک باشد.

  • گواهی اشتغال به کار با ذکر حقوق و موافقت با مرخصی

1) اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه‌های قبلی

الف) مدت اعتبار حداقل 7 ماه از تاریخ ورود و داشتن دو صفحه سفید روبروی هم

ب) ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است.

2) 6 قطعه عکس ۴.۵*۴.۵ رنگی، تمام رخ با زمینه سفید، کاملاً از روبرو، بدون لبخند، بدون عینک، گردی صورت کاملاً مشخص باشد، حداکثر برای 6 ماه اخیر (عکس با گذرنامه و ویزاهای قبلی یکی نباشد).

3) اصل و ترجمه شناسنامه به همراه کپی از کلیه صفحات آن (قابل ذکر است جهت گرفتن تایید شناسنامه، داشتن مهر ثبت احوال در کنار نام همسر و فرزندان الزامی است).

4) اصل گواهی حساب بانکی با مهر و امضاء بانک فقط به زبان انگلیسی و زمان صدور گواهی حساب بانکی باید 5 روز قبل از تاریخ تحویل مدارک به سفارت باشد و سایز پرینت بانکی A4 باشد.

الف) حساب‌های جاری: کارکرد سه ماه اخیر و زمان صدور گواهی حساب بانکی باید 5 روز قبل از تاریخ تحویل مدارک به سفارت باشد.

ب) گواهی تمکن به زبان انگلیسی برای سپرده های بانکی به همراه گردش سه ماهه سود به زبان انگلیسی از طرف بانک، همراه با مهر شعبه و امضاء بانک

* باید حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر 500.000.000 ريال باشد.

5) اصل و ترجمه مدارک شغلی به همراه آخرین مدرک تحصیلی و دفترچه بیمه (جهت تایید مدارک شغلی) که برای کلیه مشاغل الزامی است.

الف) پزشکان: پروانه مطب یا حکم کارگزینی از بیمارستان، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی به همراه نامه تاییدیه از سازمان نظام پزشکی و دانشنامه تحصیلی (برای تایید دانشنامه پزشکی به وزارت بهداشت مراجعه نمایند.)

ب) وکلا: پروانه وکالت

ج) مشاغل دولتی: حکم کارگزینی، آخرین فیش حقوقی و یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی و تاییدیه مرخصی، سابقه بیمه از تامین اجتماعی با مهر سازمان

* ارائه دفترچه بیمه و اصل مدارک تحصیلی الزامی است. (جهت گرفتن تائیدیه دادگستری)

د) بازنشسته‌ها: حکم بازنشستگی و آخرین فیش حقوقی

ه) مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه به همراه فیش حقوق و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان و ارائه اصل آخرین آگهی تغییرات آن شرکت

ج) در صورت خویش فرما بودن: جواز کسب / آخرین آگهی تغییرات

ی) معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه: اصل حکم کارگزینی یا گواهی اشتغال به کار به همراه فیش حقوق و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان

ز) دانشجویان پسر: اصل و ترجمه نامه اشتغال به تحصیل

جهت تائید مدرک تحصیلی برای گرفتن تائیدیه دادگستری لطفاً موارد ذیل در نظر گرفته شود:

* دانشجویان دانشگاه آزاد علاوه بر مهر دانشگاه برای تائید گواهی تحصیلی و مدارک دانشنامه به ستاد مرکزی دانشگاه آزاد مراجعه نمایند.

* دانشجویان دانشگاه‌های دولتی علاوه بر مهر دانشگاه برای تائید گواهی تحصیلی و مدارک دانشنامه به وزارت علوم مراجعه نمایند.

7) برای فرزندان زیر 18 سال که بدون همراهی یکی از والدین سفر می‌کنند رضایت نامه محضری الزامی است و نیاز به ترجمه و تائید دادگستری دارد.

8) اصل و ترجمه مدارک شغلی و مالی همسر برای خانم‌های خانه‌دار

*تکمیل فرم مشخصات فردی به صورت کامل و دقیق

*کلیه مدارک شغلی و گواهی های تحصیلی در صورتی که به زبان انگلیسی باشد نیاز به تایید ندارد.

* در صورت درخواست سفارت، حضور افراد در سفارت به منظور مصاحبه الزامی می‌باشد.

* اصل مدارک تا زمان بازگشت مسافر از سفر، نزد آژانس باقی می‌ماند.

* چک رمزدار یا ضمانت نامه بانکی برای هر نفر حداقل به مبلغ 500.000.000 ريال در وجه آژانس محل ثبت نام جهت ضمانت حسن اجرای تعهدات که پس از بررسی مدارک در صورت نیاز به ضمانت‌های بیشتر متعاقبا اعلام می‌گردد.

لازم به ذکر است با توجه به مدارک ارائه شده و نظر سفارت ممکن است مدارک دیگری از مسافر در خواست گردد که تهیه و ارائه آنها جهت اخذ ویزا الزامی می‌باشد.

لازم به ذکر است که تمامی افرادی که سفرهای قبلی خود به ژاپن را از طریق دعوتنامه اقوام یا دوستان خود انجام داده اند، امکان درخواست ویزا توریستی ژاپن برای آنها وجود ندارد.

 
 
error: Content is protected !!