ویزای چین

line

چین به عنوان سومین کشور بزرگ جهان در شرق قاره آسیا با بیش از ۱/۳ میلیارد نفر جمعیت می باشد. چین با داشتن انواع منابع، گیاهان، حیوانات، و مواد معدنی، نسل های بی شماری از مردم چین را پرورش داده است.

 چین سرزمین باستانی و زیبایی است که همواره برای بازدید کنندگان جذاب بوده است یکی از بزرگترین گنجینه های چین، تاریخ طولانی وغنی آن است. چین به مردمان بسیار، تاریخ کهن، فرهنگ پر تلالو و آداب و رسوم متمایز خود مفتخر است. برای وارد شدن به کشور چین نیاز به ویزای چین می باشد.

برای گرفتن ویزای چین لازم نیست خودتان به سفارت بروید. سفارت چین برای ویزا با متقاضی مصاحبه نمی‌کند، به همین دلیل می‌توانید مدارکتان را به وکیل یا کارگزار در آژانس بدهید که از طرف شما برای گرفتن ویزا اقدام کند. 

نکات قابل توجه ویزای چین

ویزای توریستی چین بصورت گروهی به صورت عادی: ۱۰ روز کاری
ویزای توریستی چین بصورت به صورت فوری: ۵ روز کاری
ویزای توریستی چین بصورت عادی: ۷ روز کاری
ویزای توریستی چین بصورت انفرادی فوری: ۳ روز کاری

center

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای توریستی چین

لیست تورهای اجرا شده به مقصد چین

https://zhinotours.com/%D8%AA%D9%88%D8%B1-%DA%86%DB%8C%D9%86/

center

icon-suitcase

left

#۲۰۷۱۶a

#ffffff

۲

موارد مرتبط

۵

blog

date

DESC