ویزای هند

line

هندوستان، سرزمین هفتاد و دو ملت، کشوری است وسیع با طبیعتی شگرف که در جنوب قاره  آسیا قرار گرفته و به صورت جمهوری اداره می شود. مناطق دیدنی بی شمار این کشور هر گردشگری را برای سفر به هند  مجاب می کند. شاید همیشه هند را با مردانی رداپوش و عمامه به سر و زنان ساری پوش و سینمای جذابش شناخته باشید اما فقط این نیست، صومعه ها و معابد اسرار آمیز، دین های مختلف، کاخ های با شکوه و شلوغی های رنگارنگ با عطر و طعم بهترین غذاها شما را در قلب شگفتی قرار می دهد. این ویژگی‌ها باعث شده‌اند تا عده بسیاری با تور هند برای بازدید از دیدنی‌های هند یا انجام امور تجاری و… به این کشور سفر کنند. البته سفر به هند نیازمند تهیه ویزا از طریق سفارت هند در تهران است.

انواع ویزای هند

کلیه افرادی که قصد سفر به هند را دارند، باید با توجه به هدف سفر برای دریافت یکی از ویزاهای زیر اقدام کنند؛

-ویزای توریستی

-ویزای تحصیلی (ویژه مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد)

-ویزای تجاری

-ویزای تحقیقاتی (تحصیل در مقطع دکتری)

-ویزای شرکت در کنفرانس، سمینار و…

-ویزای پزشکی و همراه بیمار

-ویزای کار

-ویزای ورزشی/ ویزای ویژه افرادی که با شهروندان هندی ازدواج کرده‌اند

ویزای-هند-ژینوپارس-0

center

مراحل صدور ویزا

کلیه ویزاهای هند به دو صورت حضوری و آنلاین صادر می‌شوند. متقاضیانی که قصد دریافت ویزا به صورت آنلاین را دارند باید با مراجعه به وب‌سایت ویزای آنلاین هند مراحل ثبت‌نام و ارائه درخواست را انجام دهند. البته برای این گروه از ثبت‌نام کنندگان نیز ضرورت دارد تا نسخه چاپی مدارک را پس از ثبت‌نام آنلاین به کارگزار سفارت ارائه کنند. در صورتی‌که امکان ثبت‌نام آنلاین وجود نداشته باشد، متقاضیان می‌توانند با مراجعه حضوری به دفتر کارگزار سفارت هند مراحل ثبت‌نام و دریافت ویزا را طی کنند.

نکته قابل توجه اینکه مصاحبه برای ویزاهای تحصیلی و تحقیقاتی بدون استثنا انجام می‌شود. به این ترتیب که متقاضی یک روز پس از تحویل مدارک به کارگزار، توسط سفارت برای انجام مصاحبه به محل سفارت فراخوانده می‌شود؛ ولی در مورد سایر ویزاها انجام مصاحبه بستگی به نظر سفارت دارد.

مدارک مشترک برای صدور کلیه ویزا

-کپی تقاضای روادید پس از بارگذاری در وب‌سایت ویزای آنلاین هند

-اصل و کپی گذرنامه دارای اعتبار (حداقل شش ماه تا یکسال)؛ ارائه کپی از تمام صفحه‌‌هایی که دارای ویزا یا مهر ورود هستند، الزامی است.

-دو قطعه عکس جدید سایز ۵*۵ (قطع پاسپورتی)

-اصل و کپی شناسنامه (تمامی صفحه‌ها) به همراه ترجمه انگلیسی

مدارک لازم برای ویزای توریستی

ویزای یکبار ورود توریستی هند دارای ۶ ماه اعتبار است. امکان صدور ویزای چندبار ورود توریستی با توجه به برنامه سفر امکان‌پذیر است. 

-کپی بلیط رفت و برگشت

ویزای توریستی-هند-ژینوپارس

center

مدارک لازم برای ویزای تجاری

-ویزای یک و دوبار ورود تجاری از سه تا ۶ ماه و ویزای چندبار ورود از ۶ تا یک سال دارای اعتبار است.

فرم روادید تجاری

-دعوت‌نامه از شرکت یا سازمان مستقر در هند (دارای شماره ثبت شرکت و به زبان انگلیسی) که متقاضی را برای سفر تجاری دعوت کرده است.

-نامه پشتیبانی از یک شرکت یا سازمان که بیانگر استخدام متقاضی در آن سازمان و تائید سفر تجاری متقاضی باشد. ( این نامه نیز باید به زبان انگلیسی و دارای شماره ثبت شرکت باشد)

-مدرک دال بر استطاعت مالی شرکت مانند گردش حساب بانکی سه ماه گذشته به همراه نامه تمکن مالی از بانک (به زبان انگلیسی)

ویزای-تجاری-هند-ژینوپارس

center

مدارک لازم برای ویزای تحصیلی (کارشناسی و کارشناسی ارشد)

-مدرک معتبر پذیرش به شکل یک گواهی واجد همه شرایط از یک دانشگاه یا موسسه آموزشی معتبر

-گواهی سلامت عدم منع ورود از وزارت بهداشت هند در صورت پذیرش در رشته‌های پزشکی یا پیراپزشکی (این گواهی را می‌توان از دانشکده یا موسسه صادر کننده پذیرش تهیه کرد)

-اسناد مکفی حاکی از پشتیبانی مالی (تعهدنامه پشتیبان مالی جدید)

-اسناد مکفی حاکی از پشتیانی مالی (گردش حساب بانکی سه ماهه گذشته به انگلیسی برای پشتیبان مالی به همراه فیش حقوقی/حکم بازنشستگی/جواز کسب به انگلیسی)

-رسید خرید ۲۰۰۰ دلار به انگلیسی

-مدارک آموزشی ترجمه شده به زبان انگلیسی

ویزای-تحصیلی-هند-ژینوپارس

center

مدارک لازم برای ویزای تحقیقاتی (تحصیل در مقطع دکتری/ R Visa)

-مدرک معتبر پذیرش از یک دانشگاه یا موسسه آموزشی معتبر (صادر شده در هند)

-نامه همکاری

-تقاضای مجوز پژوهش

-خلاصه پروپوزال

-سوابق تحصیلی دوره کارشناسی و کارشناسی ارشد

-برنامه درسی

-نامه موافقت استاد راهنما

-اسناد مکفی حاکی از پشتیبانی مالی

-رسید صرافی برای خرید ۲۰۰۰ دلار آمریکا

تحقیقات-هند-ژینوپارس

مدارک لازم برای ویزای ورزشی و ازدواج با شهروند هندی X-VISA 

-سند ازدواج با شهروندان هندی برای تائید وجود نسبت خانوادگی

-کپی گذرنامه شهروندان هندی برای تائید هویت

-کپی سند تمدید اقامت (اگر اقامت در هند تمدید شده است)

-مجوز از وزارت ورزش و جوانان، وزارت امور خارجه و وزارت کشور برای روادید ورزشی

ورزش-هند-ژینوپارس

center

مدارک لازم برای ویزای کار   E-VISA

-اصل قرارداد کاری/حکم استخدام/اشتغال به کار اتباع خارجی صادره از جانب شرکت یا سازمان استخدام کننده.

-شرکت یا سازمان استخدام کننده باید در هند به ثبت رسیده باشد و کپی سند آن به همراه مدارک درخواست ویزا ارائه شود.

-نامه تعیین میزان حقوق مستخدم در هند.

-شرکت یا سازمان استخدام کننده باید با ارائه یک سند عدم دسترسی به اتباع هندی دارای صلاحیت برای این پست را تائید کند.

-مستخدم باید سند اشتغال به کار، یا قرارداد کاری خود را با سازمان یا شرکت مورد نظر در هند ارائه کند.

-مستخدم باید سند معتبر صلاحیت‌‌های علمی و مهارت فنی خود را ارائه دهد.

ویزای-کار-هند-ژینوپارس

center

مدارک لازم برای ویزای پزشکی و همراه بیمار

-نامه تمکن مالی

-نامه ارجاع یا نظر اولیه پزشک از بیمارستان ایرانی که در آن نیاز به درمانی تخصصی پزشکی در خارج از ایران را پیشنهاد دهد

-نامه از بیمارستانی در هند، حاکی از تعیین تاریخ و هزینه درمان یا پذیرش درمان فرد بیمار

ویزای-پزشکی-هند-ژینوپارس

center

مدارک لازم برای شرکت در کنفرانس، سمینار و…

تاریخ اعتبار این ویزا با توجه به مدت کنفرانس و نیز سفر تعیین می‌شود.

دعوت‌نامه از برگزارکنندگان همایش در هند (به انگلیسی)

معرفی‌نامه از سازمان ایرانی (به انگلیسی)

کپی بلیط رفت و برگشت هوایی

نامه از وزارت کشور و وزارت خارجه هند (در صورتی که برگزارکننده کنفرانس غیردولتی باشد)

علاوه بر مدارک فوق، حق درخواست مدارک دیگر برای سفارت هند برای هر یک از ویزاهای فوق محفوظ است.

کنفرانس-سمینار-هند-ژینوپارس

center

مدت زمان صدور ویزا

مدت زمان لازم برای صدور ویزای تجاری سه روز کاری، ویزای توریستی چهار روز کاری و سایر ویزاها هفت روز کاری است. البته این مدت زمان مشروط به کامل بودن مدارک ارائه شده است.

سفارت هند در ایران

نشانی: تهران، خیابان شهید دکتر بهشتی، خیابان میرعماد (نبش کوچه نهم)، پلاک ۲۲

تلفن عمومی: ۵-۸۸۷۵۵۱۰۳ ۰۲۱

تلفن بخش ویزا: ۸۸۷۵۵۱۰۲

نمابر: ۸۸۷۵۵۹۷۳

وب‌سایت: www.indianembassy-tehran.ir

پست الکترونیک عمومی: hoc.tehran@mea.gov.in

پست الکترونیک بخش کنسولی: cons.tehran@mea.gov.in

ساعت‌های کاری سفارت: یکشنبه تا پنج‌شنبه از ساعت ۹ صبح تا ۱۲:۳۰ ظهر

default

لیست تورهای اجرا شده به مقصد هند

https://zhinotours.com/%D8%AA%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D9%86%D8%AF%D9%88%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86/

center

icon-suitcase

left

#۲۰۷۱۶a

#ffffff

۲

موارد مرتبط

۵

blog

rand

DESC