ویزای روسیه

ویزای روسیه

روسیه  با ۱۷٬۰۷۵٬۴۰۰ کیلومتر مربع وسعت پهناورترین کشور جهان است که در شمال اوراسیا قرار دارد.

 سفارت روسیه برای مسافرهای ایرانی، ویزاهای توریستی چهارده روزه و یک ماهه، صادر می‌کند. با این ویزاها شما می‌توانید به همه‌ شهرهای روسیه سفر کنید. 

برای گرفتن ویزای روسیه نیازی به وقت مصاحبه ندارید. از آن‌جایی که حضور متقاضی در سفارت روسیه الزامی نیست، می‌توانید تمام مراحل گرفتن ویزای خود را به کارگزار ویزا بسپارید. ژینوپارس کارگزار ویزای روسیه است.

نکات لازم برای ویزای روسیه:

  • داشتن ویزا به منزله‌ ورود قطعی به روسیه نیست. مرزبانی روسیه این حق را دارد که از شما سوال بپرسد و در صورت تناقص گفته‌هایتان از ورود شما جلوگیری کند. بنابراین صادق باشید و هدف خود از سفر به روسیه را به صورت شفاف بیان کنید. مثلا اگر ویزای توریستی دارید، نگویید که برای دیدن آشنایان یا فامیل به روسیه آمده‌اید چون ممکن است باعث مشکوک شدن مامور مرزبانی به شما شود.
  •  داشتن رجیستر ویزا (اعلام محل اقامت به اداره‌ مهاجرت روسیه) الزامی است. رسید رجسیتر، رجیستریشن یا رگیستراتسیا (Регистрация) برگه‌ نسبتا باریک و درازی است که پشت و روی آن توسط آژانس مسافرتی برای شما پر می‌شود. شما مسئول پر کردن آن نیستید اما حتما به آژانس یادآوری کنید که آن را برایتان بگیرد.
  • سفارت روسیه ویزای توریستی چهارده روزه را مطابق رزرو هتل و پرواز مسافر صادر می‌کند. یعنی برای گرفتن ویزای چهارده روزه باید رزرو قطعی هتل برای کل مدت سفر و بلیط رفت و برگشت ارائه کنید. اگر مدت اقامت شما در روسیه کمتر از چهارده روز باشد، ویزای شما برای همان تاریخی که هتل و پرواز خود را رزرو کرده‌اید صادر می‌شود.
  • بعد از صدور ویزای روسیه، تغییر مدت زمان ویزا ممکن نیست. بهتر است پیش از درخواست ویزا، از تاریخ قطعی سفر خود مطمئن شوید.
  • بعد از ورود به خاک روسیه نمی‌توانید نوع ویزای خود را تغییر دهید. برای تمدید یا تغییر ویزا باید روسیه را ترک کنید و دوباره درخواست ویزا بدهید.
  • ورود به روسیه حتما باید از مسکو باشد. اما برای خروج می‌توانید از شهرهای دیگر نیز بلیط بگیرید.

مدارک مورد نیاز برای ویزای روسیه:

  • گردش حساب 3 ماهه اخیر. 
  • واچر هتل.
  • اصل پاسپورت.
  • یک قطعه عکس 4*3 زمینه سفید.
  • اصل و کپی بلیط تایید شده هوایی به مقصد روسیه الزامی است (صفحه A4 ) .
  • کپی شناسنامه صفحه اول، گذرنامه و کارت ملی (صفحه A4 ).
  • اعتبار گذرنامه حداقل تا 7 ماه.
  • نامه ضمانت آژانس مسافرتی در صورتی که از طریق آژانس اقدام گردد.
 
 

 
 

موارد مرتبط

error: Content is protected !!