ویزای دبی

line

ویزای دبی

امارات متحده عربی که با نام دبی اکثرا شناخته می شود برای ورود اتباع خارجی به خاکش نیاز به روادید یا ویزا دارد؛ ویزای امارات اگرچه نیاز به جمع آوری مدارک چندانی ندارد ولی شامل انواع متعددی می شود که هرکدام منحصراً هزینه مخصوص به خود را دارد که در ادامه به انواع هزینه ویزای دبی می پردازیم.

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای دبی

ویزای دبی ۲ ماه اعتبار دارد و می توان ۱۴ روز در دبی اقامت داشت.

 ویزای امارات کمی با ویزای سایر کشورها تفاوت داشته و قانون فوق به این معنا است که افرادی که قصد ورود به کشور امارات از طریق فرودگاه هر شهری همچون دبی، ابوظبی، شارجه و … را دارند، باید ویزای ورود به همان شهر را تقاضا کنند. 

  1. ویزای توریستی ۱۴ روزه که از تاریخ صدور دارای ۲ ماه اعتبار است و پس از ورود به کشور امارات اجازه اقامت ۱۴ روز را به مسافر می‌دهد.
  2. ویزای توریستی ۱ ماهه که اجازه اقامت یک ماهه برای فرد صادر می‌شود.

لازم به ذکر است مسافرانی که به دبی سفر می‌کنند باید به خاطر داشته باشند که مدت زمان اقامت قانونی آنها بر اساس ویزا تعیین می‌شود و اقامت یک روز بیش از آن نیز غیر قانونی بوده و پیگرد قانونی دارد و فرد خاطی ملزم به پرداخت جریمه نقدی خواهد بود.

ویزای دبی - ژینوپارس - 0

center

default

لیست تورهای اجرا شده به مقصد دبی

https://zhinotours.com/%D8%AA%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D8%A8%DB%8C/

left

#۲۰۷۱۶a

#ffffff

۲

موارد مرتبط

۵

blog

date

DESC