ویزای دبی

ویزای دبی

امارات متحده عربی که با نام دبی اکثرا شناخته می شود برای ورود اتباع خارجی به خاکش نیاز به روادید یا ویزا دارد؛ ویزای امارات اگرچه نیاز به جمع آوری مدارک چندانی ندارد ولی شامل انواع متعددی می شود که هرکدام منحصراً هزینه مخصوص به خود را دارد که در ادامه به انواع هزینه ویزای دبی می پردازیم.

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای دبی

  • اسکن پاسپورت با حداقل 7 ماه اعتبار
  • مدت زمان لازم برای Approve شدن ویزا 5 روز کاری (غیر از جمعه و شنبه)
  • اسکن از صفحه اول پاسپورت 

ویزای دبی 2 ماه اعتبار دارد و می توان 14 روز در دبی اقامت داشت.

 ویزای امارات کمی با ویزای سایر کشورها تفاوت داشته و قانون فوق به این معنا است که افرادی که قصد ورود به کشور امارات از طریق فرودگاه هر شهری همچون دبی، ابوظبی، شارجه و … را دارند، باید ویزای ورود به همان شهر را تقاضا کنند. 

  1. ویزای توریستی ۱۴ روزه که از تاریخ صدور دارای ۲ ماه اعتبار است و پس از ورود به کشور امارات اجازه اقامت ۱۴ روز را به مسافر می‌دهد.
  2. ویزای توریستی ۱ ماهه که اجازه اقامت یک ماهه برای فرد صادر می‌شود.

لازم به ذکر است مسافرانی که به دبی سفر می‌کنند باید به خاطر داشته باشند که مدت زمان اقامت قانونی آنها بر اساس ویزا تعیین می‌شود و اقامت یک روز بیش از آن نیز غیر قانونی بوده و پیگرد قانونی دارد و فرد خاطی ملزم به پرداخت جریمه نقدی خواهد بود.

اخذ ویزاهای توریستی دبی


 
 
 

 
 
error: Content is protected !!