ویزای استرالیا

استرالیا، بی تردید زیباترین قاره جهان است.اخذ ویزای توریستی استرالیا برای سفر به سرزمینی پهناور با بیشترین تنوع زیستی و گیاهی، با عجایب طبیعی خارق العاده و بی نظیر، بهترین گزینه برای متفاوت سپری کردن تعطیلات است

استرالیا یکی از ثروتمندترین کشورهای جهان است.این کشور به دلیل تنوع زیستی و گیاهی فوق العاده و عجایب طبیعی بی نظیری که دارد در دنیا زبانزد است. با اخذ ویزای توریستی استرالیا سفر خود را آغاز کنید و در این کشور شگفت انگیز گردش نمایید. استرالیا به دلیل برخورداری از آب و هوای معتدل در طول سال، کشوری چهار فصل محسوب می شود وجاذبه‌های طبیعی و گردشگری مانند آبشارها،جنگل‌ها، سازه‌های مدرن و .... در کنار اقتصاد غنی و پویا دومین کشور ثروتمند دنیا بعد از سوئیس  می باشد. همواره از مهم‌ترین مقصدهای گردشگران و مهاجران در سراسر جهان به شمار می‌رود. اگر هدفتان از سفر به استرالیا گردش، بازدید از دوستان و آشنایان، برگزاری قرارهای کاری یا حضور در کنفرانس باشد، به ویزای توریستی استرالیا نیاز پیدا خواهید کرد.

 مدت اعتبار ویزای توریستی استرالیا، که به صورت الکترونیکی صادر می شود، بین ۳ تا ۶ ماه و با توجه به درخواست متقاضی، متغیر است. پس از دریافت تایید ویزا از سوی سفارت، متقاضی می تواند به استرالیا سفر کند. در حال حاضر پروسه اخذ ویزای توریستی استرالیا با توجه به فراهم شدن امکان ثبت درخواست های ویزای استرالیا به صورت آنلاین، بسیار کوتاه شده است. همچنین با توجه به این قابلیت شما می توانید بدون حضور پیدا کردن در سفارت استرالیا، تمام مراحل اخذ ویزای توریستی استرالیا را پیگیری نمایید.

انواع ویزاهای توریستی استرالیا

ویزای توریستی استرالیا یکی از دشوارترین ویزاها محسوب شده و دارای انواع مختلفی است؛ به عبارت دیگر، هر یک از آن‌‌ها برای هدفی خاص و مدتی محدود صادر می‌شوند. همچنین دارندگان هر یک از این ویزاها اجازه کار، تبدیل ویزا یا اقامت دائم در خاک استرالیا را نخواهند داشت.

ویزای توریستی (گردشگری)

اگر قصد گردش در استرالیا و بازدید از مناظر زیبای آن یا دیدار با والدین یا فرزندان خود را دارید، بهتر است برای این نوع از ویزای استرالیا درخواست دهید. برای این نوع ویزای استرالیا می توانید به صورت آنلاین از ایران اقدام نمایید. در صورتی که از ایران برای این نوع ویزای توریستی استرالیا اقدام کنید باید ۱۴۰ دلار استرالیا بپردازید؛ در حالی که اگر از خاک استرالیا برای این نوع ویزای استرالیا اقدام نمایید هزینه شما ۳۴۰ دلار استرالیا خواهد شد. دارندگان این ویزای توریستی استرالیا اجازه کار نخواهند داشت. همچنین تحصیل با این ویزای استرالیا تا سقف ۳ ماه مجاز می باشد. به طور معمول متقاضیان به پلیس چک و معاینات پزشکی نیاز پیدا خواهند کرد. پلیس چک و معاینات پزشکی انجام شده یک سال اعتبار خواهند داشت. اعتبار این ویزا بین ۳، ۶ و ۱۲ ماه متغیر است.

ویزای توریستی خانوادگی

چنانچه یکی از خویشاوندانتان ساکن استرالیا است، از این طریق می‌توانید به راحتی برای دریافت ویزای گردشگری اقدام کنید. برای این کار کافی است تا دعوتنامه‌ای از فرد مذکور برای شما ارسال شود. در این روش شخص دعوت کننده مبلغی بین ۵۰۰۰ تا ۱۵۰۰۰ دلار استرالیا نزد دولت استرالیا امانت می گذارد. این مبلغ پس از خروج شما از کشور استرالیا آزاد شده و فرد دعوت کننده امکان برداشت آن را خواهد داشت. برای این نوع ویزای استرالیا می توانید به صورت آنلاین از ایران اقدام نمایید. در صورتی که از ایران برای این نوع ویزای توریستی استرالیا اقدام کنید باید ۱۴۰ دلار استرالیا بپردازید. دارندگان این ویزای توریستی استرالیا اجازه کار نخواهند داشت. همچنین تحصیل با این ویزای استرالیا تا سقف ۳ ماه مجاز می باشد. به طور معمول متقاضیان به پلیس چک و معاینات پزشکی نیاز پیدا خواهند کرد. پلیس چک و معاینات پزشکی انجام شده یک سال اعتبار خواهند داشت. اعتبار این ویزا بین ۳، ۶ و ۱۲ ماه متغیر است.

ویزای توریستی کاری یا بیزنس

ویزای کاری نوعی از ویزای توریستی مخصوص افرادی است که برای شرکت در کنفرانس‌ها، مصاحبه‌های شغلی، جلسه‌‌ها و قراردادهای کاری و ... قصد سفر به استرالیا را دارند. برای این نوع ویزای استرالیا می توانید به صورت آنلاین از ایران اقدام نمایید. در صورتی که از ایران برای این نوع ویزای توریستی استرالیا اقدام کنید باید ۱۴۰ دلار استرالیا بپردازید. اعتبار این ویزا بین ۳، ۶ و ۱۲ ماه متغیر است. به طور معمول متقاضیان به پلیس چک و معاینات پزشکی نیاز پیدا خواهند کرد. پلیس چک و معاینات پزشکی انجام شده یک سال اعتبار خواهند داشت. دارندگان این ویزای توریستی استرالیا اجازه کار نخواهند داشت. همچنین تحصیل با این ویزای استرالیا تا سقف ۳ ماه مجاز می باشد. متقاضیانی که قصد شرکت در کنفرانس دارند، می توانند از طریق زیر شاخه های ۴۵۶ و ۴۵۹ نیز برای اخذ ویزای استرالیا اقدام نمایند.

 
 

مدارک لازم برای صدور ویزای استرالیا

مدارک شغلی:

  • کپی از تمام صفحات پاسپورت متقاضیان.
  • یک قطعه عکس ۵/۴* ۵/۳ (در نظر داشته باشید که عکس باید کمتر از ۶ ماه گذشته و با پشت زمینه سفید باشد).
  • مدارک شناسایی با ترجمه رسمی از متقاضی و همراهان (در صورت تغییر نام، متقاضی باید سند رسمی مدارک تغییر نام خود را پیوست نماید).
  • در صورتی که متقاضی به خدمت سربازی اعزام شده باشد می بایست مدارک رسمی خدمات خود وکارت پایان خدمت را پیوست نماید.

مدارک مالی و شغلی:

  • مدارک بانکی مبنی بر داشتن مبالغ کافی برای هزینه های سفر شامل پرینت بانک، نامه اشتغال به کار، فیش حقوقی و مدارک مالیاتی.
  • ارائه دعوتنامه در صورت بازدید از اقوام یا دوستان. در صورتی که فردی در استرالیا هزینه سفر شما را پرداخت می کند می بایست مدارک بانکی مبنی بر در اختیار داشتن مبالغ کافی برای ساپورت متقاضی را ارسال نماید.
  • ارائه رزرو هتل و بلیط.
  • نامه اشتغال به کار، نامه مرخصی از محل کار.
  • نامه اشتغال به تحصیل.
  • مدارک مرتبط با اعضای درجه یک خانواده در ایران.
  • اسناد ملکی.

کودکان زیر ۱۸ سال:

  • در صورت عدم همراهی والدین، رضیتنامه رسمی مبتنی بر سفر کودک.
  • فرم رضایتنامه قانونی امضا شده توسط والدین.
  • امضای فرم ۱۲۲۹ توسط والدین.
  • فرم امضا شده ۱۲۵۷.

لطفا توجه داشته باشید که تمامی مدارک ویزای استرالیا باید به صورت اسکن شده با ترجمه رسمی و مهر دادگستری و امور خارجه تحویل داده شود.

زمان رسیدگی ویزای توریستی استرالیا:

مدت زمان رسیدگی به پرونده ی ویزای توریستی ۱ ماه است. اما تجربه نشان داده است که استفاده از سیستم آنلاین این زمان را به مقدار قابل توجهی کاهش می‌دهد.

سایر مواردی که نشان دهد قصد بازگشت به کشور خود را دارید شامل:

  • نامه از کارفرما که شما قصد بازگشت دارید.
  • نامه ثبت نام در دانشگاه یا مدرسه و…
  • سند اموال و دارایی هایی که شما در کشور دارید.
  • اگر توریستی به استرالیا سفر می کنید، برنامه ی سفر خود را دقیق عنوان کنید. (شاخه توریستی).
  • سند ازدواج (در صورت متاهل بودن) یا سندطلاق یا سند فوت همسر (شاخه توریستی فامیلی).
  • مدارکی که نشان دهد چرا برای بیزینس یا سمینار به استرالیا می روید. (شاخه توریستی بیزینسی).
  • نامه دعوت نامه ای از سازمان مربوطه که شما از طرف آن دعوت شده اید.
  • جزئیات ثبت نام کنفرانس.
  • نامه ای از طرف دعوت کننده که دلیل سفر شما را عنوان می کند.
  • برنامه ی دقیق سفرتان را عنوان کنید. شماره تلفن افرادی که برای ملاقات با آنها می روید بگذارید.
  • مهارت های شغلی و تحصیلی خود را بیان کنید.
  • از شغل فعلی خود و شرح وظایف خود بیان کنید.
  • مدارکی که نشان می دهد شرکتی که شما برای آن کار می کنید، یک شرکت بیزینسی است. مثلا کد مالیاتی شرکت، شماره ثبت شرکت، گزارش های سالیانه.
 
 
error: Content is protected !!